PORK CHOP SKILLET  

Αναρτήθηκε στις κατηγορίες: ,




4 (8 ounces each) loin pork chops, trimmed of all visible fat and cut 1 inch thick
½ teaspoon salt
¼ teaspoon garlic powder
¼ teaspoon pepper
2 cups sliced celery
4 ounces onions, sliced in rings
1 medium apple, peeled, cored and sliced
1 cup beef buillon

ADVANCE PREPARATION: Sprinkle chops with salt. garlic powder and pepper. Broil chops on a rack in broiling pan, 4 inches from source, for 4 minutes or until brown, turn once during boiling. Place celery and onions on a non-stick skillet. Cook, stirring, until slightly softened. Arrange chops over vegetables, top with apple slices and bouillon. Cover skillet, simmer 45 minutes or until chops are tender.

FINAL PREPARATION: Divide evenly. Makes 4 luncheon servings.

Η δημοσίευση αυτή αναρτήθηκε την Παρασκευή, Δεκεμβρίου 27, 2024 και αρχειοθετήθηκε στις κατηγορίες: , . Μπορείτε να αποκριθείτε και να ακολουθήσετε οποιεσδήποτε αποκρίσεις στην ανάρτηση αυτή μέσω της: Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου