4 (8 ounces each) loin pork chops, trimmed of all visible fat and cut 1 inch thick
½ teaspoon salt
¼ teaspoon garlic powder
¼ teaspoon pepper
2 cups sliced celery
4 ounces onions, sliced in rings
1 medium apple, peeled, cored and sliced
1 cup beef buillon
ADVANCE PREPARATION: Sprinkle chops with salt. garlic powder and pepper. Broil chops on a rack in broiling pan, 4 inches from source, for 4 minutes or until brown, turn once during boiling. Place celery and onions on a non-stick skillet. Cook, stirring, until slightly softened. Arrange chops over vegetables, top with apple slices and bouillon. Cover skillet, simmer 45 minutes or until chops are tender.
FINAL PREPARATION: Divide evenly. Makes 4 luncheon servings.
Η δημοσίευση αυτή αναρτήθηκε
την Παρασκευή, Δεκεμβρίου 27, 2024
και αρχειοθετήθηκε στις κατηγορίες:
1974,
Χοιρινό
.
Μπορείτε να αποκριθείτε
και να ακολουθήσετε οποιεσδήποτε αποκρίσεις στην ανάρτηση αυτή μέσω της:
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.