1 pound ground veal
½ teaspoon salt
¼ teaspoon nutmeg
⅛ teaspoon onion powder
2 cups sauerkraut, rinsed and drained
1 medium apple, cored and sliced
Parsley sprigs
ADVANCE PREPARATION: Combine veal, salt, nutmeg and onion powder in a bowl. Shape into balls, about 1 1/2 inches in diameter. Brown on all sides over high heat in a non-stick skillet. Combine sauerkraut and diced apple in a baking dish. Add veal balls.
FINAL PREPARATION: Bake at 375°F (moderate oven) for 20 minutes. Serve garnished with parsley sprigs. Divide evenly. Makes 2 dinner servings.
Η δημοσίευση αυτή αναρτήθηκε
την Κυριακή, Ιουλίου 20, 2025
και αρχειοθετήθηκε στις κατηγορίες:
1974,
Μοσχάρι
.
Μπορείτε να αποκριθείτε
και να ακολουθήσετε οποιεσδήποτε αποκρίσεις στην ανάρτηση αυτή μέσω της:
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.