VEAL-SAUERKRAUT CASSEROLE  

Αναρτήθηκε στις κατηγορίες: ,


1 pound ground veal
½ teaspoon salt
¼ teaspoon nutmeg
⅛ teaspoon onion powder
2 cups sauerkraut, rinsed and drained
1 medium apple, cored and sliced
Parsley sprigs

ADVANCE PREPARATION: Combine veal, salt, nutmeg and onion powder in a bowl. Shape into balls, about 1 1/2 inches in diameter. Brown on all sides over high heat in a non-stick skillet. Combine sauerkraut and diced apple in a baking dish. Add veal balls.

FINAL PREPARATION: Bake at 375°F (moderate oven) for 20 minutes. Serve garnished with  parsley sprigs. Divide evenly. Makes 2 dinner servings.

Η δημοσίευση αυτή αναρτήθηκε την Κυριακή, Ιουλίου 20, 2025 και αρχειοθετήθηκε στις κατηγορίες: , . Μπορείτε να αποκριθείτε και να ακολουθήσετε οποιεσδήποτε αποκρίσεις στην ανάρτηση αυτή μέσω της: Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου